viernes, 23 de noviembre de 2007

conferència de Vicenç Rosselló Verger

El catedrátic de Geografía Física de la Universitat de València, Vicenç Rosselló Verger, realitzarà en l’Extensió Universitaria-UNED d’Ontinyent, una conferència baix el titol “Paissatge i territori”, organitzada per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, hui divendres 23 de novembre, a les 19:30h.
Està conferència s’emmarca dins d’una serie de conferències organitzades per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner, i l’Institut Menorquí d’Estudis, arran del Vé Congrés de la CCEPC “Paisatge, territori i societat” realitzat el passat 14,15 i 16 d’octubre de 2005, a Maó (Menorca). Les aportacions realitzades al congrés s’han volgut compartir entre tots els centres d’estudis de l’arc mediterràni, per este motiu, l’IEVA, ha organtizat en Roselló, catedràtic de geografia, esta charrada sobre “Paisatge i Territori”.
Vicenç Roselló va ser guardonat en el 2003 ab el Premi Lluis Guarner, atorgat per la Generalitat, en reconeiximent per la seua tasca investigadora en la geografia, etnología i toponimia valencianes, així com per la seua docència, en l’escola de geògrafs valencians.
Roselló va naixer en Mallorca, 1931, ha sigut ditinguit entre altres en els premis Cerdà Reig, i el Premi Jaume I. Ha ocupat càrrecs acadèmics com el videdecanat i el decanat de la Facultat de Filosofia i el vicerrectorat de l’Extensió Universitaria de la Universitat de València. També ha sigut conseller de la institució Alfons el Magnànim, vocal del Consell Superior Geogràfic, director de l’Institut de Geografia i director de la Cartoteca de la Universitat. Dirigint més de quaranta tesis doctorals i realitzant més de 240 publicacions.