miércoles, 25 de abril de 2007

Presenten el programa COMPETIC

El programa COMPETIC, al té per objectiu fomentar l’ús de les noves tecnologies en les empreses valencianes, afavorir i millorar l’accessibilitat de les pimes a la ret internet, i possibilitar la seua presencia en el directori d’empreses de la Comunitat Valenciana.
La presentació d’este programa a les empreses ontinyentines va tindrer lloc el dimecres 25 d’abril a les 12:00h al saló d’actes del Consell Local de la Joventut.
Es tracta d’un programa promogut Generalitat que permet a les chicotetes i mitjanes empreses per a fer arribar els seus avantatges a les empreses d’Ontinyent posicionar-se a internet, a través de l’elaboració de la seua pàgina peich, la seua incorporació al directori empresarial todoCV.com de manera gratuïta, així com la possibilitat d’accedir a línies de finançament per a l’adquisició d’equipament informàtic.
Altra avantatge del COMPETIC és la obtenció de la connexió a internet de manera gratuïta durant un període de 3 mesos, per a totes aquelles empreses que s’adherisquen al programa.