martes, 1 de diciembre de 2009

El temps per Festa Popular de la nostra ciutat.

Ontimet.es ha elaborat el seguent informe sobre Previsió meteorológica ‘Bou en Corda’ 2009 a la ciutat d’Ontinyent (Actualitzat a les 21:00 del 29/11/2009)
Divendres d’Embolà: Núvols alts i mitjans que en un principi no donaran precipitacions encara que si deixaran un aspecte gris a la ciutat. Temperatures entre els 14ºC i els 8ºC a la zona de l’antiga fàbrica Tortosa i Delgado.
Dissabte de ‘Bou en Corda’: Núvols alts sense més consequències. El cel en ocasions aclararà. Temperatures un parell de graus més elevades, entre els 16ºC i els 9ºC a la zona de l’antiga fàbrica Tortosa i Delgado.
Diumenge de ‘L'ofrena’: Dia molt semblant al anterior. Alguns núvols alts sense més consequències. Temperatures sense canvis, entre els 16ºC i els 9ºC a la zona de l’antiga fàbrica Tortosa i Delgado.
Atenció. Les previsions están basades amb el model GFS de predicció numèrica. Aquest és un document merament informatiu. Les dades oferides a aquest informe NO es tracten de dades oficials, de manera que es recomana fer un ús de les dades de manera orientativa, i mai comprometent la figura del observador Jesús Martí Alcázar, que emiteix aquest document sense ànim lucratiu.