domingo, 27 de diciembre de 2009

ELS JUNIORS DE SANT JOSEP A EXPO JOVE

Els juniors de Sant Josep d’Ontinyent celebraren els dies de Nadal fent una visita a Fira Valencia, concretament a la fira d’Expojove, fira organitzada per l’Ajuntament de València. Aquesta visita va camí dels 25 anys que any rere any es succeeix. Aquesta activitat és l’única que tot el grup en conjunt realitza.
En aquesta ocasió han sigut 685 xiquets i 100 educadors de tots els grups que han assistit en 15 autobusos que van eixir el dissabte 26 de desembre des d’Ontinyent. Una vegada dins del recinte els juniors participaren de totes les activitats i compartiren alguns moments amb les autoritats valencianes en el moment de la inauguració de la Fira. Després cada equip en companyia del seu educador participaren de les diverses activitats ofertes en la fira, essent els estands més visitats els d’esports, manualitats i les atraccions de fira.
Cal destacar l’absència absoluta d’incidents al llarg de tota la jornada, així com agrair la col·laboració i ajuda oferta per l’organització d’Expojove per a que tot anara desenvolupant-se sense cap problema.