martes, 20 de enero de 2009

Vicent Vila, regidor de Trànsit, es queixa de la situacio d'Ontinyent


declaracions Vicent Vila, regidor de Trànsit en referencia a les actuals obres d'urbanitzacio en Ontinyent Text integre:

"Esta obra no és un capritxo de l’equip de govern
Es un obra necessària perquè des de fa temps quan plou hi ha problemes d’entrada d’aigua en els baixos, cotxeres i d’aigües residuals. (Hi ha que donar solució en uns desaigües més grans i separats- problemes aigua)
A més és una de les fases del Pla d’Acció Comercial que es va aprovar en desembre de 2005 per part del govern del partit socialista i que tots els grups van vore bé.
És important dinamitzar el sector comercial, no estem parlant del Teler, sinó de tot el comerç de la zona i per aconseguir-ho fa falta una reurbanització que propicie l’activitat comercial, que faça que vinga més gent a comprar a Ontinyent.
Fem este tramo inicialment perquè és menys traumàtic que qualsevol altre dels que es contempla en el Pla d’Acció Comercial.
Quan es va dur el projecte al ple, encara que es va abstindre el PSOE, Jorge Rodríguez va dir que necessari continuar reurbanitzar els nostres carrers com Daniel Gil.
El Sr. Rodríguez, que no sol estar quasi mai al poble ni va als actes, per conter d’agarrar una regidoria i treballar pel poble, es dedica a montar lios i a soliviantar a la gent.
Pel que respecta a Pio XII, no es lleva cap plaça d’aparcament, va a deixar-se l’urbanització com es devia d’haver deixat,
Cal recordar-li al Sr. Rodríguez que el PSOE perdre dos oportunitats de poder fer un aparcament subterrani al parc Mestre Ferrero, una quan es va fer el parc i altra quan es va reurbanitzar i nosaltres ja teníem consensuat i l’avantprojecte d’eixe aparcament en 2001, però el PSOE es va negar a fer-ho.
Pel que fa a la marxa, seguiment i execució de les obres, el Sr. Rodríguez no està en condicions de donar lliçons a ningú perquè només hi ha que recordar el desastre que va suposar la reurbanització del carrer Major.
Va tardar el triple de temps en urbanitzar-se, hi havia un gran descontrol en el seguiment de les obres, i a la setmana següent d’inaugurar-se ja estaven fent-se remeiades.
També van tindre problemes en el carrer Tirador, Dos de Maig, Poble Nou (capellans, aurora i adjacents). Hem tingut que solucionar-los nosaltres.
Tol el món sap que quan hi ha obres hi ha molèsties, i que nosaltres fem es treballar per a que les molèsties siguen les mínimes. "