viernes, 6 de julio de 2007

Canvis en les desconexion locals de TVO

Televisió Municipal d’Ontinyent comença a partir de dilluns a emetre les senyals d’EuroSport i EuroNews, ampliant així l’oferta informativa i donant una major pluralitat a esta televisió municipal que fins ara, i per una decisió unilateral del tripartit, estava oferint en els horaris on no es cobreix l’actualitat local, únicament la programació d’Info TV. Cal remarcar que este cap de setmana entra en funcionament una de les dos cadenes, EuroSport, i que serà dilluns quan els dos canals estaran en marxa a travès de la senyal de TVO.

A l’oferta de noticies locals que produeix TVO s’afegeix ara un nou ventall informatiu que els acostarà als ciutadans una informació més completa, junt noticies internacionals i retransmissions deportives de qualitat com són les que habitualment conformen la graella d’EuroNews i EuroSport.

La informació deportiva d’Eurosport es podrà vore en la franja matinal de TVO. Pel que fa a les noticies internacionals d’EuroNews, es podran sintonitzar durant la vesprada i nit, solament interrompudes pels informatius locals de la televisió municipal d’Ontinyent que comencen a les dos del migdia, repetint-se mitja hora després, i a les nou i deu i mitja de la nit.

Este important canvi la televisió d’Ontinyent guanya sobre tot amb pluralitat i objectivitat, dos premisses importants en la informació que han estat molt castigades per l’errònia decisió que en el seu dia va prendre el tripartit en la senyal Info TV, que a més de ser una mitjà que no té concedida la llicència d’emissió és una televisió fortament polititzada, la qual cosa ha creat un rebuig considerable per part de la ciutadania que ara esperem trobe en la TVO un canvi a millor.
Actualment a Ontinyent tenim a l’abast notícies locals, ofertades per la televisió pública municipal TVO i també les programades per MK Localia que en seu a Ontinyent cobreix la informació de la ciutat d’Ontinyent completada amb les notícies que es produeixen en l’àmbit comarcal i intercomarcal.

L’actual equip de govern de l’ajuntament d’Ontinyent ha optat per este canvi en TVO que, cal remarcar, podria ser millorat ja que no es descarta l’estudi d’altres fórmules que contribuisquen a potenciar la premissa de millorar l’oferta informativa basada sempre en criteris de pluralitat.