martes, 5 de febrero de 2008

L'Associació taurina Bou i Corda l'Assemblea de la Federació de Penyes de Bous al carrer Massalfassar


La peculiaritat, tradició i itinerari de la festa popular de bous en corda a Ontinyent va ser un dels punts que es van tractar a l'Assemblea de la Federació de Penyes de Bous al carrer, en el torn obert de preguntes i opinions.
“Valorem molt positivament la nostra participació a esta assemblea celebrada dissabte passat, perquè vam tindre la possibilitat de recordar a la directora general de Seguretat i Participació Ciutadana, Sonia Vega, la idiosincràsia de la festa més popular del nostre municipi”, ha afirmat Miguel Eulalia, president de l' associació taurina de la capital de la Vall d'Albaida.
Eulalia ha assegurat, a més, que se senten molt orgullosos de la participació ontinyentina, ja què “la directora general de Seguretat ens va expressar el seu reconeixement pel treball que a Ontinyent desenvolupem en compliment de la normativa vigent”.
Per tal de conèixer millor la festa ontinyentina del bou en corda, Miguel Eulalia va entregar, un obsequi on queda reflectida la festa de la ciutat. Així, el president de l'associació local va comentar: “Pensem que el llibre de fotografies de Xavier Mollà sobre la figura del bou transmet de la millor manera el nostre sentir popular”.