lunes, 18 de febrero de 2008

Obrim les portes de la Vall

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a través del seu departament de turisme i en la col·laboració dels municipis de la Vall d'Albaida, ha confeccionat per V edició consecutiva el programa de visites guiades turístiques a la comarca de la Vall d'Albaida ab l'objectiu de donar a conèixer al públic el patrimoni històric-artístic que atresoren les poblacions valldalbaidines.
El programa començarà el cap de setmana de l'1 de març en les visites a Ontinyent i Otos respectivament, i continuarà els caps de setmana successius fins l'1 de juny, dia què terminara en la visita a L'Olleria.
Els nuclis urbans de Ontinyent, Otos, Salem, LLutxent, Albaida, Fontanars dels Alforins, Benigànim, Beniatjar, Bocairent, Atzeneta d'Albaida, Aielo de Malferit, Castelló de Rugat, Agullent, Montitchelvo, Palomar, Pinet, Guadassèquies, La Pobla del Duc, Montaverner, Quatretonda, Sempere-Benissuera i L'Olleria seran el marc per on transcorreran estes visites.
Totes les visites començaran a les 11 h i tindran com a lloc de partida, l'ajuntament de dels municipis col·laboradors.
El programa de visites guiades pretén ser una ferramenta útil i interessant per descobrir el patrimoni, la cultura i la història de la comarca i suposa una bona ocasió per realitzar turisme d'interior i potenciar els pobles que formen la Vall d'Albaida.
El calendari del programa és el següent:
Mes Març Dia 1: Ontinyent Dia 2: Otos Dia 8: Salem Dia 9: Llutxent Dia 15: Albaida Dia 16: Fontanars dels Alforins. Mes d'Abril Dia 5: Beniatjar Dia 6: Beniatjar Dia 12: Quatretonda Dia 13: Atzeneta d'Albaida Dia 19: Aielo de Malferit Dia 26: Agullent Dia 20: Castelló de Rugat Dia 27: Montitxelvo Mes de Maig Dia 10: Palomar Dia 17: Guadasséquies Dia 24: Montaverner Dia 31: Sempere-Benissuera Dia 11: Pinet Dia 18: La Pobla del Duc Dia 25: Quatretonda Dia 1 de juny: L'Olleria