viernes, 20 de noviembre de 2009

santa Cecilia

La Societat Unió Artística Musical de Ontinyent finalitzarà aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília amb les següents activitats:
Dissabte 21 de Novembre:
A partir de les 18.45, passa carrer des de la Societat Musical fins a l’Església de l’Ermiteta per celebrar la Missa a Santa Cecília a les 19:00 h. En la missa actuaran músics de la Societat Musical i la Coral d’Ontinyent dirigida pel també músic José Ureña Eiras.
Posteriorment a la Missa, tindrà lloc un passa carrer fins a la Societat Musical on tindrà lloc un Vi d’Honor
Diumenge 22 de Novembre:
A partir de les 11.15 h tindrà lloc al Pavelló Municipal de esports l’Extraordinari Concert de Santa Cecília a càrrec de la Banda de Música on es farà entrega de l’instrument als nous músics.
També li serà imposada la insígnia d’or de la Societat Unió Artística Musical als músics José Valls Gandía i Antonio Belda Enguix, pels seus 50 aniversari com a components de la Banda de Música.
Al Concert serà entregat el Premi Mestre Ferrero, que en la edició d’aquest any li serà concedit a D. Antonio Lacueva Olcina.
Posteriorment tindrà lloc el ja tradicional Dinar de Germanor al Restaurant Cúgol d’Ontinyent on es farà entrega del Pergamí commemoratiu als Músics, J. Jesús Barberà Fontana, Vicent Azorín Martínez i Rafael Reig Sarrió pels seus 25 aniversari com a components de la Banda de Música.