martes, 2 de octubre de 2007

Difusio d'Ontinyent per part de la colla de campaners

El proper dumenge 7 d’octubre i, per segon any consecutiu, la Colla de Campaners d’Ontinyent viatjarà a la localitat de Sagunt per participar en la festivitat del 9 d’octubre, Moros i Cristians i el mercat medieval.
Esta iniciativa és manpresa per l’associació Campaners de Morvedre, entitat agermanada en la d’Ontinyent qui ha sol·licitat la estimada col·laboració durant els tres dies en que tindrà lloc el mercat medieval. Així doncs, als peus del campanar de la Vila de Sagunt, tots els visitants podran gaudir del nostre campanar-mòbil, diferents matraques portàtils així com el nou rogle que disposa la Colla de 36 campanes essent el més gran de la diòcesis i únic en disseny i innovació. Així mateix, la Colla de Campaners d’Ontinyent oferirà, en diversos intervals de temps, diferents espectacles combinats en foc i campanes en tocs tradicionals de les nostres terres.
A l’estand, realitzat per les dues Colles campaneres, és podrà admirar i rebre informació turísitica sobre la ciutat d'Ontinyent de la cual l’entitat representarà sempre a les diferents eixides en el recolzament de la concejalia de cultura, turisme i comunicacions. Per altra banda també és realitzaran diversos tallers d’aprenentatge per tocar campanes així com dibuixos per pintar referents al patrimoni campaner de la ciutat així com els nostres balls processionals.
El mercat medieval serà inaugurat el proper diumenge 7 d’octubre a les 19 hores en una mostra de tocs, vols i repics de campanes i romandrà fins el dimarts 9 d’octubre.