martes, 30 de octubre de 2007

primer partit Vao-El Teler

El passat dissabte l’equip federat Vao-El Teler va jugar el seu primer partit de la temporada contra el C.V. Xàbia, front al que va perdre per 2 sets a 3. L’equip local va començar més concentrat que el Xàbia, agafant un lleuger ventaja des dels primers punts de l’encontre, pero poc a poc l’equip visitant va millorar el seu atac, el que els va permetre guanyar ajustadament el primer set.
Al segon set els d’Ontinyent no van estar fins i sols pogueren anar a remolc durant tota la mànega, veent com se’ls complicava cada cop més la victòria. A pesar del marcador tant complicat, el VAO-El Teler no va perdre les esperances ya que el seu joc era sòlit, la defensa va estar encertada en tot moment, pero calia millorar en la part ofensiva, els remats locals no conseguien afonar la defensa rival.
El tercer set fon una atra història. La sortida a la pista de Marcos i Nacho Quesada van aportar el puntet d’energia que els calia als seus companys. Des del inici, l’equip del VAO s’avançava al marcador en algunes deixades al segon toc i fites darrere del bloqueig que varen sorprendre a la defensa rival. El quart set se l’anotaren també els d’Ontinyent, en un Xàbia al que cada cop li costava més contrarrestar els atacs del VAO. Un set en punts llarguíssims, en moltes precaucions per part dels dos equips.
El cinquet i definitiu set fon tal vegada el menys disputat de tots. El VAO-El Teler va errar més del que el seu rival, que s'allunà al marcador des dels primers punts. A la fi, 2-3 per al C.V. Xàbia, que va saber aprofitar millor les seues virtuts que l’equip ontinyentí.