viernes, 6 de febrero de 2009

Moros i Cristinas: presencia i participació de les bandes música

El pasat dumenge, es van reunir, a la seu de la Societat de Festers, un grup significatiu de representants de les comparses i de les bandes de música que participen en les festes de Moros i Cristians de la ciutat d’Ontinyent. Assistiren a la reunió dènou representants de les vint-i-quatre comparses i catorze representants de les diferents bandes de música.
La jornada va resultar interessant, ja que es van tractar aspectes importants relacionats ab la presencia i participació de les bandes música durant els dies de festa.
Entre altres qüestions, es va parlar de l’acte de l’entrada de bandes de música del dijous de festes i de la posterior participació dels músics, de totes les bandes, en la interpretació de “Chimo”, a la plaça de l’Ajuntament.
També es va arribar a l’acord d’establir un protocol d’actuació on s’especifiquen les pautes d’actuació davant de situacions no previstes durant el transcurs dels dies de festa: pluja, mal temps, etc, ab la qual cosa quedaria regulada l’actuació de tots, evitant possibles conflictes.