miércoles, 24 de septiembre de 2008

El Juniors Sant Josep convoquen als seus antics educadors

Donada la dificultat d’arribar a tots i cadascú de les persones que poden tindre interès, desde el Juniors de Sant Josep, ens informen que el pròxim DISSABTE 18 D’OCTUBRE, s’inaugurarà l’exposició sobre la història dels campaments dels juniors de Sant Josep, inclosa en els actes de la celebració del 35 aniversari de falles i campaments que esta realitzant-se enguany.
Coincidint ab la inauguració i per tal de ajuntar-se tots aquells que han fet possible arribar a esta celebració, s’ha organitzat un sopar per als mes de 700 educadors que han passat al llarg dels anys pel centre junior de Sant Josep. Este sopar es realitzarà al pati cobert de la parròquia. El preu per assistir al sopar serà de 5 €. Per apuntar-se es pot fer mitjançant correu electrònic a juniors@juniorssantjosep.es, a traves de les persones que formen part de les diferents comissions de l’exposició, o be via SMS o cridada telefònica als telèfons 610 28 54 68 (Nadal) o 676 44 14 12 (Gonzalo) entre les 19,30 – 22,00 h.
L’horari de la vetllada serà: 19 hores: Inauguració exposició i visita a la mostra del campament que es muntarà al pati durant eixe cap de setmana. 20 hores: Missa Junior. 21 hores: Sopar. Així mateix, aquells de vosaltres que tingueu fotografies, vídeos, o altres elements que pogueren ser de curiositat per a dita exposició, podeu comunicar-ho de la mateixa forma que es podeu apuntar i es veuria la forma de fer-nos-ho arribar.