miércoles, 1 de octubre de 2008

L'ajuntament adelanta les celebracions del 9 d'Octubre


La festivitat del 9 d'Octubre, el Dia de la Comunitat Valenciana, s'adelanta al proxim divendres 3 d’octubre a Ontinyent ab un acte solemne amb el qual el consistori ontinyentí lliurarà les distincions honorífiques a la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, l’emissora Ràdio Ontinyent, la Cooperativa Vinícola Onteniense, el Club de Tennis Taula Ontinyent i a la Sra. Trinidad Belda Morales, presidenta de L’AAVV de Poble Nou.
Ésta és la primera vegada que l’Ajuntament d’Ontinyent disposa d’un reglament base d’Honors i Distincions on s’estableixen els criteris per a l’elecció dels nominats, un reglament aprovat per unanimitat dels grups polítics al ple del 30 de juliol, i acomplint el qual s’ha acordat realitzar estes distincions, que destaquen en diversos àmbits: social-humanitàri, cultural, empresarial i esportiu.
Per a l’elecció d’estes institucions i persones s’ha tingut en compte la seua trajectòria i implicació en l’àmbit local, així com, en el seu cas, l’aportació desinteressada en benefici de la ciutat d’Ontinyent.
Són circumstàncies que cal reconèixer i agrair públicament donada la dedicació, el treball compromés, la tasca solidària i altruista, i l’impuls econòmic i social que en benefici d’Ontinyent han realitzat.