jueves, 11 de diciembre de 2008

Els benimerins actualitzen su web


El passat dimarts, 9 de desembre, i coincidint en l’any d’Ambaixada per a la comparsa, es va posar en marxa la nova pàgina web dels Benimerins: http://www.benimerinsontinyent.com/.
La web estava en funcionament des l’any 2006 però ha estat ara el moment de modernitzar-la en les noves eines que dia rere dia ens proporciona l’informàtica. En la mateixa podrem trobar apartats referents als càrrecs que la comparsa ha dut ha terme al llarg dels anys, a les seus socials on hem estat ubicats, als trages de la comparsa o al 50 aniversari celebrat a l’any 1997, per posar algun exemple, però també pretén ser una web viva on dia a dia els comparsistes, simpatitzants, etc. entren per a opinar o utilitzen les eines que a la seua disposició posa la pàgina web: correu, convocatòries, etc. Com no la pàgina també té un apartat dedicat a l’imatge on es poden trobar, i on aniran ubicant-se, totes aquelles instantànies que els comparsistes desitgen compartir, a banda de mantenir un apartat d’imatges històriques de la comparsa que es possible gràcies a la col·laboració del Museu Fester, imatges que ja es revelen en la mateixa introducció de la pàgina web.
Cal ressenyar finalment, que la pàgina web ha estat possible gràcies al treball de Toni Tortosa que ha dedicat el seu saber i el temps necessari per a que esta pàgina ja la pugam gaudir tots, festers i no festers.