domingo, 26 de agosto de 2007

Ha eixit el Sol

Com que mai plou a gust de tots, el pronostic metereologic, es va complir en molts encerts, pero hui Dumenge ja ha eixit el sol, i ha segut el moment de poder vorer de nou este mati durant les dianes tratges i chilabes de gala seques.
Recordem que desde el pasat divendres han caigut sobre Ontinyent molts llitres d'aigua (21'6 l/m2), i inclus van haber moments en les que la tensio va fer perillar la capitania Mora. Menys mal que Carlos estaba dalt del dromedari en l'arranca de l'entra animant junt Donat, el secretari de la societat de Festers animant i tirant avant una entrada, que es va parar durant uns instants en el que els musics d'Albareic, van fer una intentona de plante a les Festes d'Ontinyent.
Tot i aixi mes de dos dotzenes de "barques" van tancar l'entrada 2007.
Tambe el dissabte va transcorrer sense suspensións; la diana del mati, El Mariners, en Beneyto al cap, van impedri que els contrabandistes introduiren les seus mercancies, (enguany carregats de melons) en Ontinyent, i J.L. Belda va fer el prego del mercat. Per la vesprada la Baixa (en els farols ocults en plastics i la talla de ciprer banyant-se) Tot i aixo els carrers d'Ontinyent han estat plens de public, sense cap dubte enguany la millors comparse de festes ha segut la dels Mirons.