lunes, 19 de mayo de 2008

Busquen recuperar l'interes turistic Nacional per als Moros y Cristians

Des de la Presidència de la Societat de Festers estan realitzant-se les gestions oportunes davant de les administracions locals, autonòmiques i estatals perquè la concessió del títol de Festes d’Interés Turístic Nacional siga una realitat per a les festes de Moros i Cristians de la nostra població.

S’han realitzat entrevistes en els portaveus dels dos grups majoritaris de la corporació municipal, per demanar-los la seua implicació en el procés de revisió de tot el l’expedient. Tant la Sra. Insa com el Sr. Rodríguez han manifestat la seua predisposició per treballar davant les institucions pertinents i agilitzar la revisió de l’expedient.

Com a resultat d’aquest treball, a hores d’ara, el President , acompanyat per la Senyora Alcaldessa i la Regidora de Turisme, s’ha reunit amb la Sra. Consellera de Turisme, Angèlica Such, que va donar tot el seu suport per aconseguir l’esmentada qualificació. Per altra banda, tal com li va comentar el Sr. Ferrero a la Sra. vice-presidenta del Govern, Mª Teresa Fernández de la Vega, en la seua visita a la ciutat, s’ha fet arribar a la seua Secretaria, a través del Cap de l’oposició municipal, un informe complementari en la documentació que s’havia presentat al seu moment, sol·licitant que siga revisada la resolució per la qual es denegava la petició de declarar Festes d’Interés Turístic les festes de la nostra població.