viernes, 30 de mayo de 2008

Obrim les portes de la Vall arriba a la resta final

Continua l'oferta turistas "obrim les portes de la Vall", este cap de setmana obrin les portes els municipis de Sempere-Benissuera i L’Olleria aixina el dia 31 de maiges el torn de Sempere i Benissuera s'inicia la visita guiada pel casc antic de Sempere, la plaça, l’església i l’ermita de sant Pere, el mirador de la presa de Bellús i el “caseron de Sant Pere”. Posteriorment ens traslladarem a la veïna població de Benissuera per conèixer l’església parroquial de sant Josep s. XVIII i el palau de Benissuera s. XVII. El dumenge dia 1de juny: L’Olleria cultura, tradicions i artesania. Visita al nucli antic de la vila per conèixer l' església parroquial, la casa Santonja, el trinquel municipal,la fàbrica de vidre artesanal i el convent dels Caputxins (1601).
D'altra banda el passat dissabte 24 de maig, van acudir a l’ajuntament de
Montaverner unes 175 persones procedents de la comarca de la Vall d’Albaida
i de les comarques veïnes, en la finalitat de participar de la visita turística
guiada per la població, integrada en el programa de la Mancomunitat “Obrim les
portes de la Vall” . El recorregut fou: el casc urbà, l’església parroquial de sant Joan i sant Jaume Apòstol del s. XVIII , el campanar, el rellotge de sol, i el sender pel riu Albaida i Clariano.
El dumenge a pesar de la pluja i de la marcada festivitat religiosa de Corpus Christi, el
municipi de Quatretonda va reunir a les 11 del mati a unes 127 persones procedent principalment de la Vall d’Albaida. El recorregut modificat per la pluja fou: l’ajuntament, façana de l’església i campanar, la cooperativa vitivinícola ab cata de vins, la melera Silverio ab cata de mels, visita a l’almàssera del tio Domingo i ermita de sant Josep.