miércoles, 9 de julio de 2008

Els Juniors MD de la zona trien els seus nous delegats

Seguint el procediment tradicional, i després de tres anys exercint com a Delegats Pere Beltrán i Raquel Barrachina, el President Diocesà va convocar un Consell de Zona perquè els Centres Juniors de Montcabrer, entre els que els trobe els Ontinyentins de Sant Carles i sant Rafel, triaren el seu nou Delegat i Subdelegat.
La reunió que va tenir lloc en el Centre Juniors de Muro d'Alcoy i que va comptar en la presència de José Andrés Boix, Consiliari de Zona, i de Carlos Chova i Nacho Grande, President i Vicepresident Diocesans, va concloure ab l'aprovació per unanimitat de Juan Serrano, com a Delegat i Luís Vañó com a Subdelegat.
Juan, que en l'actualitat és el Cap de Centre de Muro d'Alcoy i Luís del Centre de Bocairent, van assumir esta responsabilitat sol·licitant des de l'inici la col·laboració de tots els Centres i el seu compromís per a assumir, com un equip, la direcció de la Zona.
Així mateix, Carlos Chova, va voler recordar la funció tan important que tenen els Delegats i la Comissió Diocesana para el millor funcionament del Moviment.
En esta línia va voler agrair en nom de Juniors M.D. els tres anys de dedicació i interès tant de Pere com de Raquel demanant-los que seguisquen col·laborant en els seus Centres aportant l'experiència diocesana que han après.