miércoles, 23 de julio de 2008

l'Observaroti de Germanies estrena un sensor de radiació solar

L'observatori metereologic ubicat al carrer Germanies d'Ontinyent, estrena un sensor de radiació solar des de hui mateix. Es tracta d'un sensor integrat ab la actual estació meteorològica Davis Vantage Pro 2, que mesura les dades de radiació solar en W/m2, l'energia solar en Langleys, les hores de sol i la evapotranspiració. Tota esta informacio ja esta pot vorer a la web de Jesús Marti Alcazar, www.ontimet.es qui ens comenta en esta nova aplicacio del seu observatotri metereoligic i ens desitja en les seues paraules tras l'intslacio "Espere que el gaudiu com jo" en el apasionant mon de la metereologia.
En este nou sensor, es poden vorer les gràfiques d'evolució diària de les variables comentades anteriorment junt la que es farà registrable el pas de núvols per l'Observatori Germanies durant les hores diurnes.
A més, esta nova ampliaciò del instrumental dona una informació nova a la ciutat d'Ontinyent, on l'energia solar és ara més que mai una variable a tindre en conter per molts ciutadans que conten en instal.lacions d'energia renovable solar als seus habitatges.