miércoles, 8 de julio de 2009

Concert Benimerins

El proper dissabte dia 11 de juliol a les 20’30 i en el Parc Mestre Ferrero nº 18, junt a la seu de la comparsa, tindrà lloc un concert extraordinari de la Societat instructiva musical de Alfafara dins dels actes que amb motiu de l’Ambaixada mora estan duent a terme la comparsa Benimerins, i en commemoració dels 30 anys de col·laboració entre l’entitat musical i la comparsa mora d’Ontinyent.
En el transcurs del concert es realitzarà l’estrena de la marxa per a ballet “Vents i merins” que, amb el mateix nom que el seguici Benimerí, ha estat composada per Jose Maria Bru expressament per a l’Ambaixada. Aquesta peça acompanyarà a part de la desfilada que la comparsa traurà al carrer el proper 21 d’agost en l’entrà mora.
A banda d’aquesta estrena també s’interpretaran diferents peces relacionades amb els Benimerins així com composicions alienes a les festes de moros i cristians.
De segur que el programa que s’ha preparat serà del agrado de tots els assistents.
L’acte conclourà amb el tradicional sopar de comparsa de dissabte, en el que també s’interpretaran la major part de les divuit marxes mores en que la comparsa desfilarà el dia de l’entrà, serà així una continuació del concert anunciat.