jueves, 2 de julio de 2009

FINALS DEL 6è CAMPIONAT DE RASPALL DE PRIMAVERA DE LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D’ALBAIDA

Ja a l’estiu, donem per finalitzat un intens campionat que des de març fins a juny i setmanalment s’ha jugat pels nostres pobles. Ara falta jugar les finals d’este 6è Campionat de Raspall de Primavera de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, que arriben este cap de setmana 4 i 5 de juliol al carrer de la Pilota de Bèlgida.
El Campionat ha tingut una bona participació, on un total de 14 pobles amb 62 equips, repartits entre Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, 2na i 3ra categoria, i uns 250 jugadors de la Vall d’Albaida i municipis de comarques veïnes.
Els pobles que passen a jugar les finals el dissabte 4 són, en Benjamins, Llutxent – Albaida. En Alevins, Bèlgida – Genovès. En Cadet, Genovès A – Genovès B. I diumenge 5 en Infantils, Albaida – Genovès. En 3a Categoria Castelló de Rugat A – Castelló de Rugat D, i a continuació es jugarà la gran final de 2a Categoria, l’equip d’Aielo de Rugat contra La Pobla del Duc.
En acabar la gran partida és donaran els trofeus a tots els equips classificats.
El President de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, veu en cada campionat com el nostre esport, a través de l’afició i les ganes dels clubs de la comarca, donen vida a un esport, a una cultura, a un aprenentatge per als mes menuts, i es veu un espectacle en carrers i trinquets de la Vall d’Albaida on gaudeixen i fan gaudir de la nostra pilota valenciana. Des de la Mancomunitat se seguirà donant suport, tant econòmic com institucional, perquè amb els campionats es veuen complits els objectius, donant suport a les iniciatives dels clubs, fomentant l’esport base i impulsant l’esport autòcton.
A l’acte acudiran els representants de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, així com dels ajuntaments de la comarca, equips participants al campionat i aficionats que vulguin gaudir d’un cap de setmana de pilota.