viernes, 21 de diciembre de 2007

Ja venen els reixos


SS.MM. Els Reixos mags d'Orient, han volgut recordar hui en l'ultima jornada educativa de l'any, la seua proxima visita a l ciutat d'Ontinyent , en els primers dies del proxim 2008. Practicamnet la totalitat de centres educatius de la ciutat han tingunt l'honor de rebrer la visita d'emisaris Reial, que ha provocat un desplagament de les forces de seguretat (tant nacional com locals) per garantir l'efectivitat de la visita.
Esencialment el patges de SS.MM. han recordat que le proxim dia 29 arribara a Ontinyent el Carter Reial, i que el gros dels patges ho faran la nit del 4 instalanse a tal efecte un campament en l'ermita de Sant Anna. que donara fruit a l'arribada de Jacabo, el emisari Reial que atent exclusivamnet a la ciutat d'Ontinyent, i que fara la seua entrada a al ciutat per la Costereta, tal i com mana la tradicio. Pero aixo sera el dia 5 per el mati, preludi de l'arribada dels Reixos en eixa vesprada nit.
Tots els mitajns de transport han sigut bons per fer hui arribar a als patges reials, tot terrenys, motos, descapotables, carroces, caballs i fins i tot algun trineo, han fet falta per tal que cap chiquet es quede senes informacio de primera ma de la visita de SS.MM Els reixos mags d'Orient.