jueves, 5 de junio de 2008

Acampada d'Estiu a FIEVI

Al llarg de la primera i tercera setmana de Juliol del 2008, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida, a través de la seua societat SOPROVA, S.A organitza un any més l’acampada d’estiu 2008 al Parc d’Educació Vial i Ambiental FIEVI de la Vall d’Albaida.
Ací els xiquets/es tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana plena d’activitats, excursions, jocs i tallers, així com, l’ocasió de conèixer gent diferent, amb la que podran compartir noves experiències.
“En esta acampada el que es pretén és potenciar molts dels temes transversals que els xiquets ja han tractat a les aules però ara en un context diferent i molt més real, reforçant els següents temes: Educació per a la salud, educació moral i cívica, educació vial, educació per la pau, educació ambiental i l´educació per a la igualtat”, ha declarat el President de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa.
Entre les diverses activitats que realitzaran els menuts hi han esports d´aventura amb grups de monitors especialitzats en aquestes activitats.
Per al dia del Medi Ambient hi hauran diferents activitats:
Restauració de paisatge. Els xiquets aprendran a plantar arbres autòctons i les plantes aromàtiques més comunes a la zona.
Construcció de caixes nius per a aus insectívores.
Construcció de menjadors per a aus amb materials reciclats.
Tallers de reciclatge.
Activitats d´Educació Vial:
Pràctiques al circuit del Parc ab karts i bicicletes. Estes activitats es realitzaran tant per el dia com per la nit.
Taller de la Bicicleta.
Pràctiques al circuit d´habilitats, on els xiquets/es aprendran a controlar la bicicleta en un recorregut ple d´obstacles.
Activitats nocturnes; NITS TEMÀTIQUES: Nit de bruixes, nit de risoteràpia, ball de màscares, Rally nocturn.
També hi haurà xarrades sobre foment d´hàbits saludables impartides per tècnics de l´Unitat de Prevenció Comunitària de les Drogodependències de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i reforçament escolar per als alumnes que ho demanen.
A més, el Parc compta amb activitats lúdiques com un castell unflable, piscina, zona de granja, vivers etc.