lunes, 2 de junio de 2008

fianlitza "Obrim les portes de la Vall 2008"

El passat dissabte 31 de maig a les 11 del matí, van acudir a l’ajuntament de Sempere- Benissuera unes 127 persones, ab la finalitat de participar de la visita turística guiada per la població, integrada en el programa de la Mancomunitat “Obrim les portes de la Vall” .
Tant l’alcalde de Sempere, Miguel Juan, com l’alcalde de Benissuera, Antonio Vicente Pla, van donar una càlida benvinguda i van acompanyar al visitants durant tot el recorregut.
La ruta va començar en el municipi de Sempere, l’itinerari fou: l’ajuntament, la plaça, l’església, el mirador de la presa de Bellús, el “caseron” i l’ermita de sant Pere, acabada la ruta per Sempere es van traslladat al Benissuera, on van descobrir el cas antic, antigues façanes, l’església parroquial de sant Josep s. XVIII i el palau de Benissuera s. XVII. d'altra banda, el dumenge foren 217 persones les que participaren en la visita a l’Olleria per fer la cloenda oficial del programa d’Obrim les Portes de la Vall.
L’alcalde de la població, Julià Engó va rebre càlidament als assistents i els va acompanyar tota la ruta turística . El recorregut fou: l’ajuntament, el convent dels caputxins (1601), el museu del vidre, la fàbrica de vidre artesanal amb la demostració de vidre bufat, el teatre Cervantes i l’església parroquial.