jueves, 6 de noviembre de 2008

IX Fira Gastronòmica de la Vallblanca

Durant els proxims dies 7, 8, 9 de novembre se celebrarà la IX Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida que estarà ubicada a la plaça de la Concepció de la ciutat d’Ontinyent. Es tracta d’una fira gastronòmica comarcal , de productes agroalimentaris , artesanals i de turisme d’interior de la comarca de la Vall d’Albaida.
El divendres 7 de novembre serà l’acte inaugural a les 19:30h a càrrec del President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, En Filiberto Tortosa Camós, acompanyat pels membres del la Junta de Govern de la Mancomunitat i pels alcaldes i alcaldesses de la comarca.
Durant el dissabte 8 i diumenge 9 de novembre la fira romandrà oberta al públic en horari de 11h a 14h i de 17h a 22h. Els tiquets estaran a la venda preu un preu de 6 € que inclou 6 degustacions.
Este esdeveniment s’ha convertit en una cita obligatòria a la que ningú valldalbaidí/na pot faltar, ja que és tracta d’un punt de reunió i encontre on tot el públic assistent pot degustar, “catar”, assaborir, experimentar, provar, i gaudir de tots els productes autòctons, artesanals i gastronòmics amb els que conta la comarca.
A més de la participació de tots els expositors, també hi ha nombroses activitats programades tant per a públic infantil com a públic adult. En quant a les activitats infantils destaca: l’espectacle teatral al carrer “Tanit Teatre” en l’obra “El Mirón”, la xocolata, l’elaboració dels diferents tipus de pa, pizzes i coques de fira.
En quant a les activitats per al públic més exigent hi ha nombroses degustacions de suculentes i exquisides tapes a càrrec d’ AHVAL. Un total de 14 restaurants ens delectaran ab les seues tapes, en un total de 9.600 tapes.