miércoles, 19 de noviembre de 2008

JUNIORS: BENEDICCIÓ DELS EVANGELIS

La setmana pasada va tindre lloc a Montaverner el Consell de Zona Montcabrer corresponent al més de novembre. En este consell van participar caps de centre i acompanyants dels centres de Montaverner, Alfarrasí, Cadena Forta i Flor de Neu d'Alcoi, Sol Sortit i Generació Oberta de Cocentaina, Sant Joan Baptista de Muro, Sant Rafel d'Ontinyent, Sant Blai de Bocairent i Trenc d'Alba de Beneixama. A més, ens va acompanyar José Andrés Boix (consiliari de Zona) i Rafa, nou conciliari de Muro.
A la reunió es van tractar assumptes relacionats en les properes activitats que es duran a terme a la zona: la Trobada de Formació per als joves d'Estil de Vida III i IV que tindrà lloc el cap de setmana del Bou; 29 i 30 de novembre a Ontinyent o l'Aplec de Nadaletes que tindrà lloc la vesprada del 27 de desembre a Cocentaina. També se'ns va informar de les activitats diocesanes: benedicció de la Seu Diocesana, celebració de Sant Mauro i concurs de felicitacions de nadal, entre altres.
Per últim, abans de ser repartits als educadors dels centres, els consiliaris van realitzar la benedicció dels Evangelis 2009.