lunes, 4 de agosto de 2008

La cultura campanera viatja per tota la comunitat Valenciana

La Colla de Campaners d'Ontinyent no tanca per vacances, este estiu de 2008 son nombroses les activitats, concerts i actuacions que tenen previst realitzar dintre del territori valencià, per això enguany estaran presents a les tres províncies Valencianes, com esta setmana en diverses poblacions. Aixina este pasat cap de setmana, concretament el 2 d'agost. va tindrer lloc un concert piromusical ab campanes a la població del Toro (Castelló). Concert combinat ab el campanar mòbil i el de la població interpretant tocs, vols i repics de les terres valencianes amb combinacions i participacions narrades, musicals i de foc. Al dia seguent dumenge 3 d'agost. Participaren en la romeria de festes d'Estivella (València) ab el campanar mòbil. i el proxim cap de setmana, el dumenge 10 d'agost. tindra lloc l'interpretació i realització de tots els tocs vols i repics litúrgics corresponents a la jornada principal de les festes patronals de Sagra (Alacant) per mediació i invitació dels Campaners de Sagra.
I tot sense deixar d'atendre els tocs Ontinyentins, aixina Ahir van atendrer l'assaig de les ambaixades i dema faran el propi en la vespra de la trasnfiguracio del Senyor, en els tocs al mig dia (toc d'angelus i vol General) i per la vesprada el toc del capvespre i vol General.
El dimecres 6, festivitat de la transfiguracio del senyor, El toc 'Dalba anunciara l'inici de la Festivitat als que seguiran els corresponents tocs d'avis a Misa de 7 i de 8 hores del mati respectivament