miércoles, 20 de agosto de 2008

Programa d'actes de les festes de Moros y Cristians

Dijous 21 d´Agost A les 18:30h.,tindra lloc l'Entrada de Bandes de Música, des de la Plaça de la Concepció fins la plaça Major, on les 24 bandes titulars de cada comparsa interpretaran conjuntament la marxa mora Chimo, de l´insigne compositor D. Jose Maria Ferrero Pastor, baix la batuta de Saül Gomez. A les 23:30h., Les comparses faran el desfile d´"Alardos", a ritme de pasdoble, per les avingudes Almaig i Daniel Gil. i ja de matinda a la 01:00h., als jardins de la Glorieta, actuarà la orquesta Vértigo.
Divendres 22 d´Agost el dia de l'entrada s'incia a les 11:00h., en l'Entrada Infantil, futur de la festa, i ja de vesprada a les 17:30h., començarà l´ENTRADA DEL BÀNDOL CRISTIÀ en disparar una potent carcassa; arrancant la mtaixa desde l'avinguda de l'Almaig. Per la nit fara el propi el bando moro a les 22:30h., en l'ENTRADA DEL BÀNDOL MORO, i que com l'anterior, recorreran les avingudes d´Almaig i Daniel Gil, finalitzant a la Pl. Concepció.
Dissabte 23 d´Agost A les 07:30h., Diana des de la Pl. Coronació, les comparsees vestides en traje de diari faran este acte matiner. A les 11:30h., inici del desfile per a l´acte del Contraban càrrec de les comparses de Mariners i Contrabandistes a la Pl. Major al migdia, en un desl actes genuins de la ciutat. A les 13:30h., Inauguració i Pregó del Mercat Medieval al barri de la Vila (fins les 23h.)A les 18:00h., s'iniciara l'emotiu acte de la Baixada del Santíssim Crist de l´Agonia, des de l´Ermita de Santa Anna fins la Parròquia de Sant Carles. Ja per la nit tindra lloc la Nit del Riu en espectacular correfocs i el Castell de Focs d´Artifici. tras este (02:30h.), actuació de l´orquestra Tekila als jardins de la Glorieta.
Diumenge 24 d´Agost A les 07:15h., Missa de Campanya a la Plaça de Sant Domingo.
Per continuar tot seguit al finalitzar la Missa, la Diana de Gala. Al migdia sera la, Missa Solemne a la Parròquia de Sant Carles. Al finalitzar la Missa, Visita al Sant Hospital de Beneficència. A les 18:00h., Solemne Processó, des de la Plaça de Sant Domingo.i de nit, Orquestra Montecarlo en el passeig de La Glorieta.
Dilluns 25 d´Agost A les 11:00h., Desfilada de les comparses mores des del barri de la Cantereria i de les comparses cristianes des del pont de Santa Maria, ab descàrregues d´arcabuceria. A les 12:00h., AMBAIXADA MORA a la plaça Major. En acabar l´ambaixada i derrotat l´exercit cristià, s´iniciarà un desfile fins la Pl. Concepció. Per la vesprada a les 17:00h., Desfilada de les comparses cristianes des del barri de la Cantereria i de les comparses mores des del pont de Santa Maria, ab descàrregues d´arcabuceria.A les 18:00h., AMBAIXADA CRISTIANA i Desfilada Final.