viernes, 29 de agosto de 2008

L’Ajuntament d’Ontinyent condemnat a pagar 124.000 euros

SEGONS DECLARACIONS DE FILIBERTO TORTOSA, PORTAVEU DEL PP
Una vegada més, el senyor Jorge Rodríguez mostra la seua actitud hipócrita i la seua mala intencionalitat, primer: fent acusacions infundades i de les que no té absolutament cap prova; i segon: demanant explicacions d’una cosa que, possiblement, haurà d’explicar ell mateix algun dia. Jorge Rodríguez hauria de mirar-se a si mateix, perquè és ell i el govern del qual era portaveu la legislatura passada, qui van rescindir de manera ilegal la concessió de la TVO a VIPRO C.B., anterior adjudicatària, i li la van adjudicar a l’empresa que la duia fins ara (VIDEOPRODUCCIONES FOTOFLASH II, S.L.)
I de fet, per aquella acció de la que Jorge Rodríguez va participar activament com a portaveu del PSOE, han condemnat a l’Ajuntament d’Ontinyent a pagar 124.000 euros que eixiran de la butxaca de tots els ciutadans.
L’actual adjudicació de la TVO ha sigut transparent, legal i conforme marca la Llei de Contractes de l’Administració Pública. Va comptar ab la presència de funcionaris de l’Ajuntament i dels informes favorables del mateixos.
Al senyor Rodríguez se li va oferir treballar pel poble i no va voler, i la única cosa que fa és demanar responsabilitats per coses que ha fet ell, quan cal recordar que és ell un dels causants de la sentència que condemna a l’ajuntament al pagament de 124.000 euros, i que diu:
“…la ilegalidad en que ha incurrido el Ayuntamiento obviamente acarrea consecuencias…”.
I eixes consequéncies és el pagament de 124.000 euros que eixiran de les nostres butxaques.
El que ha de fer Jorge Rodríguez en compter d’amagar-se, és donar explicacions al respecte i pagar de la seua butxaca eixos diners.